Shake it

Igår blev det äntligen en lyckad utgång. Jag, Jessica och Sofia begav oss till Gamla stan och Cattelin. Trevligt ställe med trevlig musik och goda drinkar! Dit går jag gärna igen.. synd bara att man typ blir pank.
Tror jag vaknade strax efter två idag. Var faktiskt ganska pigg så jag har hunint med lite vettiga saker som att städa rummet och hänga tvätt. Vid fem gick jag och Jessica och köpte pizza och sedan dess har jag mest bara legat och degat i sängen.

Nu blir det nog lite filmtittande och sen sängen. Ser fram emot denna vecka för på tisdag ska jag gå på min första dans lektion. Var och provdansade strretdance igår och anmälde mig till en kurs. Ska bli skit kul!
Ha de bra!

Reach out

Nu har jag fått Filippas bilder från när hon var här. Vissa av dem är otroligt fina ska jag säga... Nästan för fina för att visas för allmänheten :) I alla fall vissa av dem.

Ja, igår lekte jag muslim. Jag fastade! Efter rätt tider och allt, Jag gick upp kl.3 innan solen gick upp och åt så jag inte skulle vara så hungrig under dagen och åt sedan mat med Menas familj kl.20:17.  Det var lite skoj för ingen trodde tydligen att jag skulle gå med på att fasta en dag när jag fick förslaget. Det var inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig. I vanliga fall mår jag dåligt när jag blir jätte hungrig. Men igår kom alldrig det där illamåendet. Visst blev jag lite småhungrig mellan varven men det var inte värre än vad det är föra lunch och middag vanliga dagar. Blev dock väldigt trött vid 6 tiden när vi kom till Menas och satte oss i soffan. Då kände jag att jag inte hade någon energi i kroppen och var tvungen att kämpa för att inte somna. Följde till och med med till en moské på dagen och kollad epå när Menas bad :P

Soon bör jag gå till sängs för att ta mig upp till min enda tidiga skoldag. Tror aldrig att jag varit med om att jag haft ett schema som man är nöjd med! Det är så jävla nice!

Aja, God Natt Och Sov Gott!!

                   <------------------ Food första kvällen
                              <--------------------------- Kaffe vid plattan
                  <------------------- Gigantiskt hagel
                          <-------------------- Åååka pendeltåg
               <------------------- Frulle på IKEA
                        <---------------------------- Mini-Chair
                 <-------------------------------- Spelgel på IKEA
      <----------------------------- Utanför IKEA
             <--------------------------------- Vi

Live your life before it´s over and done

Imorgon börjar skolan! Har lite blandade känslor om det känner jag, både vill och inte vill. Men jag har iaf bestämt mig för att vara duktig i år. Plugga när jag ska så jag får tid över med annat som är roligare. Har ofta en tendens att gå hem efter skolan för att plugga sen sitter jag och gör inget alls fram till 7 och läser då någon sida för att sedan behöva stressa sönder precis innan ett prov. Men det är det slut med nu! Detta ska bli ett bra år. Dessutom är mitt schema super bra!! Hoppas verkligen inte att dom ändrar och håller på nu. Sovmorgon typ varje dag, dock slutar vi ganska sent med det bryr jag mig inte om så länge jag får sova på morgonen. Har även en massa håltimmar vilket kommer bli drygt, men jag har ändå en kurs att ta igen så dom kommer nog till användning dom med :)

Sista dagen på sommar lovet som då var idag har för övrigt varit riktigt bra. Gick upp ganska tidigt med det var det värt för jag och sandra begav oss till Mican där vi studasade studsmatta, plockade blåbär och så fick jag presenter, ett linne, en t-shirt och knasiga glasfigurer. Igår var också en trevlig dag för jag fick träffa Lollo! Längtar tills jag kommer till umeå och hälsar på. GIssar på att det blir i Noovember då FIlippa fyller år. 

Visserligen är det första skoldagen imorgon men inte har vi äran att få sovmorgon då inte. Nej nej, vi börjar en och en halv timme tidigare! 8.30 ska vi samlas i aulan och dagen slutar inte fören vid 16.10! Så snart bär det nog av till sängen så jag orkar upp till duschen imorgon bitti.
Godnatt!



            

I´m so tired

Nu har jag varit 18 i lite mer än ett dygn och det äger! Jag har dock inte utnyttjat min gamla ålder ännu. Skulle egentligen ut igårkväll men det blev knas med filipppas hemresa så hon blev kvar en natt till. Ibland kan knas leda till bra saker för vi fick följa med Jimmy på fest och det var mycket trevligt ska jag säga! Jag är glad som fan att det blev som det blev. Ska ut på fredag istället, det funkar lika bra det.

I veckan har iaf Filippa varit här! Vi har haft jätte kul och vi har hunnit med att göra massor av saker. Har bl.a. vart på IKEA, stan, skärholmen och Ung08 konsert. Mycket trevligt! Vi har även spenderat ganska mycket tid i Gamla stan och jag har därför upptäckt att det är där man ska hålla hus på kvällen om man inte har något bättre för sig, fiken har öppet läääänge. Vi tog massa bilder men tyvärr så dröjer det någon dag innan jag kan få tag på dem.
 
Nu känner jag att jag är i stort behov av en skön säng. De senaste två veckorna har varit ganska så sömnlösa. Men! det är så ett sommarlov ska vara så det gör absolut ingenting.
Denna natt inte precis varit bättre. Vi somnade strax efter 4, (3 pers i en 90 cm bred säng) och klev upp kvart i 7 för att åka in till stan och Filippas buss som avgick 9.15. Mina planer var att sedan åka hem och sova igen men istället mötte jag jessica. Hon kom på den briljanta idén att stanna kvar i stan för att leta efter skor..och självklart stannade jag eftersom jag tänkte att affärerna ändå skulle öppna kl.10. Problemet var bara att det är söndag idag och alla elaka skobutiker öppnar 12! och det upptäckte vi 11. Så då jag strejkade och la mig på en parkbänk och sov 40 minuter. Min kropp har varit helt död idag och det får den allt ta och vara ett tag till för snart ska jag till cecce och känna mig blek!

Ha det bra!


Taggar

Det blev inget mer tatuerande. Men jag var iaf vaken ett dygn för en gångs skull. Och när vi (jag och jessica) ändå vänt på dygnet så fortsatte vi med det tills inatt då vi gick och la oss i skaplig tid och gick upp vid halv 12 då vi skulle åka och handla.
De senaste dagarna/nätterna har varit de mest sommarlovslika. Men idag lär jag få sitta hemma och dega för mitt busskort blev just lånat så jag kommer nog inte ta mig till jessicas far där jag vart de senaste dagarna. Känns lite tråkigt men jag får ta och hitta på något annat. Nu måste jag gå och fixa lite fint här hemma för snart kommer det gäster som ska förpesta vårt hem med räk-och kräft lukt. Som tur är får jag kyckling och potatissallad :) Plus att snart kommer Filippa och förhoppnings vis även Linnea så jag taggar som fan!!! Farväl

tattoo

Nu är det bara 1 timme och 45 minuter kvar, sen har jag varit uppe ett dygn. Jessica kom hit med några kompisar från krogen och en av dom är tatuerare och hade med sig tatuerar-saker. Så lite lagom onyktra satte de igång att tatuera i fredriks hand men det blev ganska okej ändå. Sen fick han för sig att tatuera in HEJ på sin egen hand. Det gick lite sämre.. han lyckades med att skriva I sen glömde han de tre strecken på E:t, så jag fick göra klart J:t och göra ett utropstecken. Det kändes lite mysko att tatuera men jag vågade fan inte låta honom göra klart den själv :P aja, får väl se hur länge de blir kvar här. Verkar som att det blir ett tag till iaf. får se om dom tänker tatuera mer sen. Nu ska jag ta och dricka lite vatten och se vad de har för sig. Godnatt!

Speeeed

Nu är jag så där speedad som man inte bör vara innan man ska lägga sig. Inte hjälper det att jag käkar middag och får i mig massa extra energi innan heller. Sov ca 4 timmar i natt eftersom grannen hade fest och jag var tvungen att gå upp kl 5 för att hinna till jobbet som började 7. Satt sedan på jobbet och gjorde mest ingenting till kl 7 på kvällen och begav mig då till jimmy som fyller år idag. Satt där i ca en timme och såg allmänt bortkommen ut. Jag och jessica fick sedan skjuts hem av jimmys kompis som haft körkort ca en vecka, men ändå sitter och skriker på de andra bilarna för att dom kör för "sakta". Jag misstänker att det var den snabba åkturen hem som gjorde mig så speedad. Men jag ska försöka sova ändå för jag måste upp 5 imorgon med "/ 
Eftersom jag har ett så nice jobb och alla typ är på semester + att det är helg, så kan jag sitta och bara dryga framför datan och kolla bloggar och film för att få de 12 timmarna att gå.  Känner dock att jag skulle kunna spendera dessa timmar med andra värdare saker nu när lovet nästan är över så jag är glad att jag bara jobbar de här två dagarna.
Men nu måste jag få min skönhetssömn, så Godnatt!

RSS 2.0