Who Says

Tjenixen! Om en halvtimme slutar jag så då ska jag hem och äta, duscha och sedan ta och lägga mig. Igår var det som sagt midsommar och jag hade förväntat mig att jag skulle lägga mig i tid som vanlligt när jag jobbar men icket. När jag kom hem så satte jag igång att tvätta och var klar halv 11. Jag kända mig inte trött och Sofia ville att jag skulle med på fest så jag drog helt enkelt ut. Kom hem halv 4 imorse och gick upp halv 6. Två timmars sömn alltså. Jag har ändå inte varit så trött idag vilket är väldigt skönt. Men idag ska jag lägga mig tidigare så jag inte är helt slut imorgon.
Innan jag går hem från stationen så ska jag till ica och handla kakor och något att dricka som jag ska ha med till jobbet imorgon. Ville handla kakor redan igår men ica stängde 15.00 till min förfäran. Jag brukar inte bli sugen på kakor men nu vill jag ha typ ballerina eller något annat med choklad.
Ska sluta skriva nu så jag hinner plocka ihop lite här innan jag går. Måste gå lite tidigare så jag hinner med bussen.

BYEBYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


At Work

HALLOJ!
Nu ska jag ta och skriva ett inlägg igen. Var typ 3 månader sedan sist. Sitter på jobber och gör ingenting eftersom det inte är så mycket folk här. Det ju liksom midsommar så de flesta har turen att vara ledig. Dock kan jag inte klaga för jag valde själv att jobba idag. Det är bra med pengar!

Ska jobba 7-19 hela helgen sedan är det 11 dagars ledighet. Då ska jag bort...Vet dock inte vart ännu. Förhoppningsvis blir det Spanien på tisdag men det beror hur mycket pengar jag och Ted får tag på. Om det inte blir en tur till spanien på 9 dagar blir det en tur till Umeå istället. Och det är inte helt det det heller.

Under resten av sommaren ska jag jobba och försöka hitta på lite små trevliga saker. Om jag inte åker till Umeå nästa vecka utan till Spanien istället så ska jag självfallet försöka ta mig till Umeå senare i sommar. Har inte varit där på sommaren sen vi flyttade och det va typ 4 år sedan

HEJ DÅ!

               


RSS 2.0