Vargluvan gick till svärmor

Jag sover så mycket på vardagarna att jag blir super effektiv, iaf för att vara jag. Idag har jag lagat mat igen + att jag gjorde efterätt. Jag har även gjort klart mina naturfrågot och skrivit en modern version av rödluvan. Egentligen ska vi skriva den imorgon på svenskan men jag är vanligtvis så oeffektiv, speciellt i skolan, så jag passade på ikväll nu när jag har denna energi i kroppen. Får se vad jag hittar på att göra mer ikväll. Finns inte mycket att göra nu och jag ska typ upp 6-7 imorgon så jag vet inte om jag bör kolla film eller inte. Vill gärna sova mycket så denna pigghet håller i sig nu när man väl har möjlighet att sova. Snart drar väl skolan igång ordentligt med tanke på att det blev ny termin igår. Filosofi och religion är de nya kurserna denna termin. Blä antar jag.
Huu.. Ska la ta å hitt på nått nu. Hejdå.

Everything

Gudars va jag skriver i den här bloggen. Och till vilken nytta? Ingen alls. Men jag skriver ändå. Har varit huslig idag igen. Dock inte lika mycket som igår. Idag har jag bara lagat lasagne som strax ska in i ugnen. Det blir förmodligen det enda som jag lagar idag för efter maten är mina planer att ta mig till Farsta och sällskapa med Menas.

Imorgon ska jag till skolan. Ska vara med på öppet hus så jag ska typ sitta där 4 timmar och göra något. Vet dock inte vad för ingen lär prata med just mig eftersom typ 20 pers från ekonomiklasserna kommer vara där. Men jag får en biobiljett och så slipper jag göra en uppgift senare i vår. Rätt så värt. På kvällen hoppas jag att det blir fest någonstans för jag vill verkligen göra något socialt imorgon. Har varit alldeles för osocial denna vecka.

Nu ska jag ta och duka. bye!

Fireflies

Goddagens! Jag bakade min goda kaka idag. Handlade med mor på vägen hem så jag fick min kaka tillslut. Lagade även mat innan jag bakade. Det blev typ kyckling wok med nudlar. Sen när jag hade bakat klart så bakade jag mer. Tror inte att jag någonsin varit så huslig som jag varit idag.

Slutade skolan vid 12 idag. Vi stannade dock kvar några stycken och jobbade med vårt Uf-företag. Sedan skulle jag egentligen hem men hamnade i Forum Nacka med vänner och blev bjuden på läsk. Det var faktiskt ett ganska värt köpcentrum. Stort, lugnt och så finns det New Yorker. Hade dock inga pengar. Kommer inte ha det på ett tag heller men det är alltid trevligt att gå runt och strosa när man har tid för sådant. Allt är inomhus också, vilket är bra när allt är vitt och kallt ute. Det är seriöst vitt överallt. Alla träd och buskar är helvita. Till och med vissa granar är vita av något som liknar tjock frost men som egentligen är vitt tunnt pulver. Världen är underlig nuförtiden.

Imorgon är jag ledig men jag funtar ändå på att ta och lägga mig snart. Har inte mycket att göra och har inte lust att sova bort hela dagen imorgon heller. Då jag har bestämt att sova tills jag vaknar kan det bli så att jag sover mååånga timmar. Eller kanske inte.. Har sovit för mycket den här veckan. Har så mycket fritid att jag inte vet vad jag ska göra av den. Vill göra något riktigt kul men vet inte vad. I helgen måste jag göra något, annars kommer jag bli galen.

Nu ska jag gå och smörja in mitt ansikte som håller på att falla isär. Godnatt!

  


On And On

Hallå hallå. Ska strax till tvättstugan och hämta tvätten. Ska bli varmt och skönt men tanke på hur otroligt kallt det är ute! Idag har varit en vanlig seg dag i skolan. Har typ inte gjort något alls som vanligt. Efter skolan for jag till banken och hade tur, det var ingen kö alls. Turligt för mig. Sen bar det av mot Gina Tricot. Jag fick presentkort där i julklapp så tänkte att jag skulle hitta något fint. Men allt so mvar fint var för stort och konstigt. Är inne i en konstig period nu. Vill bara ha massa udda kläder känns det som.. Eller udda är dom väl inte. Men när fick jag för mig att jag vill ha en rosa hoodtröja? Får se om jag vågar köpa den. Ska nog vänta lite och se om jag tar mitt förnuft till fånga eller ej. Dessutom såg jag ännu yngre ut och påminde lite om en liten fjortis. Vilket inte är såå bra.

Jag vill baka en god kaka. Men jag har inga ägg. Inget mjöl. Och ingen kakao. Så det sket sig. Måste handla efter skolan imorrn så jag kan baka min goda kaka.

Farväl

Jag Har

Hej hallå! Första skoldagen idag då, den var inte alls särskilt jobbig eftersom jag bara va på typ 1 och en halv lektion. Skönt!  Jag har haft ett bra lov men önskar att jag hunnit med mer saker. Känns som att mycket av tiden bara har försvunnit p.g.a degande. Men som tur är gick inte detta lov så snabbt som de brukar gå. Man måste ta vara på de lov man får nu. Inte säker att man får många lov till med tanke på att sommarlovet inte ens är ett lov för oss treor som går ut skolan.

Träffade Lova och Filippa idag. Lika skoj som vanligt! Åkte in till stan och käkade lunch med dem och sällskapade till klockan va 2 och dom skulle bege sig hem till Umeå igen och jag skulle bege mig till skolan. I skolan fick vi biljetterna till vår klasskiva. Vi ska sälja ca 10 biljetter var till folk, annars måste vi själva stå för kostnaden för de osålda.. Inte så kul. Det kommer nog bli svårt att sälja alla biljetter men man har likso inget val. Blir det för svårt får man väl haffa nån ramdom på gatan eller något.

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig snart, och drömma om underbar solig sommar. Känner att det är något jag vill ha väldigt mycket just nu. Pözz och Godnatt!!!


 



RSS 2.0