All These Things I Hate

Vad är en hjärna?

Föreställ dig nu att du håller en hjärna i din hand. Vad väger den?
Vad har den för konstistens? Vad består den egentligen av?
Svar: En genomsnittlig hjärna väger 1,3-1,4 kilo, har en konsistens
som kan liknas vid havregrynsgröt och består till stor del av fett.

Hjärnan, denna fettrika grötklump,...

Undra varför man inte blir så taggad på att plugga biologisk psykologi! Jag gillar inte gröt!


I Gotta Felling

Heey! Cecce gick just hem för båda ska upp ganska tidigt. Jag ska upp och jobba, börjar kl.8. Skulle egentligen jobba på söndag också men det blev inte så. Känns både bra och dåligt. Mindre cash, men mer mys imorgon! Dessutom blir det nog ganska många timmars jobb imorgon ändå.

Jag tror jag börjar få jul-nojja nu. Får det varje år av nån konstig anledning. Jag kan inte kontrollera det, utan blir bara allmänt konstig och min hjärna blir flumm. As jobbigt för det påverkar plugget i skolan så jag hoppas att de kommande veckorna innan jul inte blir allt för jobbiga. Som tur är verkar det iaf som att julafton blir chill till skillnad från alla andra år med hyperstress på mogonen p.g.a alla gäster som ska komma. Nej, iår vill jag slippa den stressen och försöka njuta av julen som alla andra verkar göra.

Nej, nu ska jag dryga bort lite tid och sen försöka sova lite. Bye!!!

Tillbaka till skiten

Hallå där! Nu är jag i Stockholm igen. Det var så hemskt att åka hem igår. + att jag glömde mitt liv! min mp3! Men bussresan hem gick trots allt bra ändå. Gjorde läxor för det mesta. Blev way to lite sömn vilket jag märkt på mitt humör idag. Är supertött, men då jag har massa uppgifter som ska lämnas in så får man inte sova inte!

Helgen va iaf as nice. I fredags va jag hos erica. Vi tog det lugnt och satt mest och myste i hennes nya soffa och pratade och kolla tv. På dagen for jag till Filippa där jag fick delta på hennes familjemiddag. Precis som hon gjorde när jag fyllde 18! Sen blev det party. Ett mycket trevligt sådant må jag säga. På söndag förmiddag begav jag mig till Lollo. Det är alltid lika skönt varje gång man kommer till rundvik. Massor av minnen kommer fram från de gamla goda tiderna då man bara behövde tänka på att ha kul. På söndagen blev det mest chill och talskrivande. Sen lyckades vi försöva oss på måndag morgon när vi skulle till skolan och hade ca 10 min på oss att bli klara för att sedan springa till bussen. Dagen spenderades på midgård i Lollos och Filippas klass. Skojsigt! Jag lyckades även börja prata norrlänska efter helgen vilket jag märkte sen när jag pratade med mamma på bussresan hem. Tycker det är synd att jag inte har nån dialekt kvar.

Jag taggar inte denna vecka. Massa skoluppgifter + ett tal som jag nojjar över dygnet rund = lite sömn = **
Taggar dock helgen som jag tror och hoppas blir riktigt mysig! Hoppas bara man fått lite sömn tills dess.

Ska nog ta och lägga mig snart eftersom skolan är lite extra trevliga imorgon och förkortar min sovmorgon med 45 min. God Natt!!!
    
                 

Saru?

Hej Demet! Jag vet att du läser. Nu är jag i mitt kära Uneå i Ericas rum. Idag har jag hunnit träffa både Linnéa,Filippa,Tinika, Lollo och Erica. Inte illa tycker jag. Dock hann jag bara träffa Linnea två timmar i morse för hon begav sig till Stockholm idag. Men resten får jag träffa mer i helgen. Imorgon ska jag på 18-års kalas och få träffa massa folk jag inte träffat på flera år. Taggar! Kommer bli as kul. Hoppas jag är piggare imorrn och att jag får sova mer än 3 timmar inatt. Gick inte lika bra att sova på bussen som jag hoppats. Nu ska jag ta och socialisra mig lite.
Byebye!

RSS 2.0