Bättre I Berlin

Tjenixen! Sitter på jobbet idag igen men jag slutar snart och har haft ännu mindre att göra idag än igår så det är skööönt. Blir att åka hem till duschen igen och sen blir det forhoppningsvis utgång i stan med Martina! Hon är tydligen här idag såg jag få facebook, så har jag tur beger jag mig in till stan senare. Dock så kanske jag inte blir ivägsläppt hemifrån för att dom där hemma vill inte att jag ska åka hem ensam mitt i natten. Så DRYGT att vara tjej! Det är bara att hålla tummarna..

Såg föresten en rolig grej på youtube idag. Satt och klickade runt lite och så råkade jag på en musikvideo, (Bärrte i Berlin). Efter ett tag insåg jag att den är inspelad i min nuvarande skola! Blev lite smått chockad.

Men nu ska jag ta och plocka ihop lite här. Bye!

Min Sång

Hej hopp! Nu sitter jag på jobbet och slutar om en timme. Jag är typ den enda som är här idag så jag har inte haft mycket att göra alls. Jag har drygat ca 7 timmar av de 12 som jag jobbar idag (och även imorgon). Men det är så galet kallt här! det blåser typ in från hangaren så jag har fryst hela dagen även fast jag har haft jackan på... Det ska inte blåsa när man är inne tycker jag. Ska bli skönt att komma hem till en varm dusch.

Igår var det julafton. Det var faktiskt en ganska okej kväll. Inte samma stress som det brukar vara så det var trevligt. Fick några Presentkort och en Pärlplatta igår :) Trevligt det med.

Idag hinner man väl bara hem och duscha innan man ska sova igen. Det blir liksom så eftersom jag jobbar så många timmar och vill hinna sova lite så jag är pigg imorgon kväll. Har jag tur så beger jag mig ut då och hittar på något kuligt. Jag taggar typ nyårsafton också. Dock har jag inte den blekaste aning om vad som kommer att hända och ske men jag hoppas att det blir en lyckad kväll.

Nu msåte jag ta och vandra runt lite så jag inte fryser fast här.

Bye!

Why Oh Why

Nu sitter jag och äter chokladglass, skit gott! Jag är typ pigg idag tror jag. Eller jag orkar inte plugga men jag skulle kunna göra vad som helst förutom det känns det som. Det är typ bara mina ögon som är trötta. Jobbigt eftersom jag måste läsa ut min roman och analysera massa skit till på torsdag då vi ska skriva en romananalys.

Helgen var kulig. I fredags var jag på julmiddag med jobbet. Det var folk som hade hoppat av så jag fick komma även om jag inte är anställd. Jag spenderade inte ett endaste öre eftersom jag blev bjuden på allt och det var himla bra. Jag som från början hade tänkt att bara vara hemma och göra inget alls. Tur att jag följde med!

Nej, nu ska jag ta och måla mina lösnaglar jag köpt. De kostade bara 10 kr och alla ska se olika ut. Hej då!

RSS 2.0